Fällbara bord och stapelbara stolar

fällbart bord
fällbart tv-bord

I samband med middag eller fest utomhus behövs ett antal förberedelser genomföras gällande möbler. Det viktigaste är kanske att ha någonstans för gästerna att sitta. Om man vill spara plats kan det vara smart att investera i en klappstol som lätt kan förvaras genom att staplas. Klappstolar finns i både plast och trä, och det är självklart priset som bestämmer vad man väljer. Klappstolen i trä är något dyrare än den som finns i plast, men den är samtidigt något mer stabil i sin utformning.

Gästerna behöver självklart ha något att ställa sina tallrikar på, och då är det fråga om ett hopfällbart bord. Det smarta med fällbara bord är att de tar liten plats då de inte behövs. Vid event eller mässor kan man köpa på sig ett antal bord och sätta upp efter behov när man inte riktigt vet hur många personer det är som kommer delta. Utrymmesbesparingen gör att det alltid finns plats för ett extra bord om så skulle behövas.

När man ska ha ett eget bås vid en mässa och ta emot besökare kan det räcka med ett par ståbord. Det är inte alltid nödvändigt att sätta sig ner för att diskutera. Dessutom vill man oftast få lite omsättning på besökarna så att flera kan ta del av budskapet man vill framföra, ta en broschyr och sedan vandra vidare och ge plats åt nya besökare. Ståbord är också trevliga samlingspunkter för mingel på fest. Här kan man ställa den kylda champagnen för gästerna så att de kan ta ett glas.

Vid företagskonferenser kan ett konferensbord med laminatskiva vara lämpligt för ansvariga att ta med sig. För att skapa effektiva möten kan ett flertal bord sättas ihop till en fyrkant så att alla deltagare har möjlighet att titta på varandra och skriva ner viktig information under konferensen.

Du kan hitta mer information om fällbara bord hos Fixbordet.se. Där kan du också köpa tillbehör som kopplingsbeslag och annat för att säkerställa ett lyckat evenemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *